Ηλίας ο ήλιος

Κατευθύνθηκε προς το εικονοστάσι, κοίταξε την εικόνα του προφήτη Ηλία  και με τρεμάμενη φωνή του φώναξε «σε παρακαλώ πάρε με και έμενα μαζί σου!» Έπειτα γονάτισε μην μπορώντας να αντέξει  τις στιγμές που περνούσε, ανασήκωσε τα χέρια του ψηλά και με τρεμάμενη φωνή ψέλλισε «Θεέ μου  βοήθησε με!» Με δυσκολία μπόρεσε να σηκωθεί! Ένοιωθε ότι τα πόδια του θα τον πρόδιδαν, όπως τον πρόδωσε και τον πόνεσε η ίδια η ζωή του!

Πρόσφατα του ανακοίνωσαν από το πανεπιστήμιο ότι ο γιος του έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά. Πήγε αμέσως στην Αγγλία για να τον ένταξε σε πρόγραμμα θεραπείας! Μάταια όμως! Λίγες μέρες αργότερα πέθανε από υπερβολική δόση!

Σήμερα του είπε το τελευταίο αντίο. Κάθεται στο τραπέζι και κοιτάζει τις δυο φωτογραφίες της συζύγου και του γιού του! Μετέπειτα κοιτάζει ξανά το εικονοστάσι, ενώ στην συνέχεια παίρνει δυο μπουκάλια με ψυχοτρόπα φάρμακα τα οποία τα καταπίνει μαζί με ένα ποτήρι νερό! Έτσι ο Ηλίας, ο ήλιος όπως τον αποκαλούσαν παύει πλέων να υπάρχει. Πίσω από τον φωτεινό ήλιο υπήρχε πάντα και η σκοτεινή πλευρά του ήλιου του Ηλία η οποία στο τέλος τον νίκησε αφού και ο ίδιος δεν άντεξε τα κτυπήματα της ίδιας του της μοίρας!

Του Φίλιππου Φιλίππου

Αφήστε μια σκέψη σας